Színházi Kritikusok Céhe

A színikritikusok szakmai szervezetének honlapja

Novemberi Kritikus Órák

Posted by radaiandrea - 2012. november 1.

Ebben az évadban is folytatódnak a Kritikus Órák, melyek keretében tagjaink beszélgetnek az alkotókkal és a közönséggel egy-egy előadás után. Ebben a hónapban a Nemzeti Színházban, a Trafóban, és egy új helyszínen, a Bábszínházban vendégeskedik a K.O.

  • november 3-án, szombaton, a Trafóban látható Motus társulat Alexis. Egy görög tragédia című előadása után beszélget az alkotókkal és a közönséggel Tompa Andrea.
  • november 4-én, vasárnap a Nemzeti Színházban Tony Kushner Angyalok Amerikában című darabja után Tompa Andrea vezet beszélgetést (rendező: Andrei Şerban). FIGYELEM! Az előadás délután 3 órakor kezdődik!
  • november 14-én, szerdán a Budapest Bábszínházban Sztrókay András beszélget az alkotókkal és a közönséggel a 18 órakor kezdődő Odüsszeusz című előadás kapcsán (rendező: Valló Péter m. v.).
  • november 21-én, szerdán Karsai György kollégánk vezet beszélgetést Agota Kristof: Egy elsurranó patkány című előadásáról (rendező: Gergye Krisztián), mely 19.30-kor kezdődik a Nemzeti Színházban.

Sorry, the comment form is closed at this time.